• تلفن: 09127055971
در ارتباط باشید:

موارد کاربرد ازن ژنراتورهای دائم کار در صنعت نشاسته، گلوتن و گلوکز شامل بخش های ذیل می باشد :

سیستم تصفیه با ازن، مورد تائید مراکز داخلی و بین المللی ذیل نیز می باشد:

  • وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
  • OSHA اداره بهداشت و سلامتی شغلی آمریکا
  • NIOS انستیتو ملی بهداشت و سلامت شغلی
  • FDA اداره دارو و مواد غذایی آمریکا
  • EPA آژانس حفاظت محیط زیست
  • FSIS ایمنی مواد غذایی وخدمات بازرسی

استریل کردن آب ورودی به کارخانه جهت کاهش بار میکروبی آرد به روش آرینا تجهیز :

رعایت موارد بهداشتی از زمان برداشت گندم در مزرعه تا مرحله پخت، از مهم ترین مسائلی است که در کارخانه های آرد و نشاسته مد نظر قرار می گیرد.از این رو در کارخانه های آرد در دو قسمت نم زنی و استریل هوای سیلوهاجهت کاهش کپک،مخمروآلودگی ها می توان از ازن استفاده نمود. همچنین به علت اینکه آرد ورودی به کارخانه های نشاسته می تواند همراه با آلودگی باشد، لازم است به منظور کاهش بار میکروبی و افزایش کیفیت محصول (نشاسته و گلوتن) تدبیر لازم را اندیشید.

خط تولید گلوتن از سیلوی گندم آغاز میشود.پس ازگزینش گندم مورد نظر، باید گندم به نحو بهداشتی تمیز شده وناخالصی های مختلف آن حذف شود و سپس سایر مراحل تبدیل به آرد را می گذراند وبهتر است آرد حاصل مدّت دو هفته به حال خود باقی بماند تا ویژگیهای گلوتن آن اصلاح شود. پس ازتهیه خمیردر دستگاه خمیر کن، خمیر وارد هلیس میشود. در دستگاه هلیس خمیر ورز داده شده وبرای ورود به ترومل آماده میگردد.

ازن به طور گسترده ای در آب های شرب، کارخانجات صنایع غذایی، استخرها و … شناخته شده است و روشی برای تضمین ضدعفونی آب و برای جلوگیری از تولید مواد سمی می باشد و برای غیرفعال سازی سریع و موثر عوامل بیماری زا و میکرو ارگانیسم ها استفاده می شود. لذا می توان خمیر را با  آب ازن دار تهیه نمود که در این صورت، از یک طرف به طور قابل توجهی بار میکروبی موجود در خمیر را از بین می برد و از طرف دیگر باعث استخراج  بهتر گلوتن می گردد.

تزریق ازن در آب به دو روش کلی ذیل انجام می گیرد ولی روش مناسب برای کارخانه های تولیدی نشاسته با توجّه به وجود منبع آب ورودی، روش اول (تزریق در منبع) می باشد. در نتیجه کل آب کارخانه ازن دار می شود. سپس آب ازن دار می تواند هم وارد دستگاه خمیرکن شود و هم دستگاه ترومل.

۱- روش Contact Column ازن به صورت حبابهای ریز از زیر منبع به آب تزریق می گردد.

۲- روش Venture

 در این دستگاه برای تزریق ازن در آب از روش ونتوری استفاده می گردد و غلظت ازن موجود در آب بین PPM1 تا حداکثر ۴ PPM  قابل تنظیم می باشد.

مزایای ضدعفونی آب با ازن :

  • ازن به دلیل برخورد مستقیم با غشا پلی ساکاریدی باکتری می تواند زمان ضد عفونی کردن ( تقریباً ۳۰۰۰ بار ) سریعتر از کلر به انجام رساند. در حالیکه کلر از غشا باکتری عبور کرده و هسته را تحت تأثیر می گذارد که این فرآیند با زمان بیشتری صورت می گیرد.
  • ازن به دلیل قدرت اکسید کنندگی بالاتر از سایر روش ها می تواند بر کلیه میکروارگانیسم ها حتی ویروسها و اسپورهائید غلبه کند.
  • pH، کدورت و مقدار سختی آب روی عمل استریل ازن تأثیر نمی گذارد، در حالیکه ضد عفونی موارد فوق باید برای عملکرد کلر تعریف شده باشد.
  • مقدار تزریق ازن در طول زمان های مختلف ضد عفونی ( Tn=T20=T1 ) برابر و توسط سنسور آن لاین اندازه گیری می شود در حالیکه کنترل میزان کلر در زمان های متفاوت در عمل مشکل ساز می باشد.
  • سیستم های ازن نیاز به هیچ ماده مصرفی یا فیلتر خاصی ندارد. صنعتی و دائم کار می باشد و با توجّه به خاصیت شیمیایی آن هیچ گونه باقی مانده ای در محیط به جای نمی گذارد.

استفاده از ازن جهت استخراج بهتر گلوتن از آرد:

گلوتن موجود در خمیر اثرات مثبت زیادی دارد. از یک طرف به خمیر حالت الاستیک وقابل انعطاف میدهد واین پدیده موجب می شود که بتوان خمیر و فرآورده های مورد نظر را به شکل دلخواه تبدیل نمود واز طرف دیگر سبب می شود که گازهای حاصل از تخمیر بتوانند به صورت حباب های یکنواخت و ریز در توده خمیر پخش شوند وبه فرآورده حالت اسفنجی بدهند که این پدیده در بالا بردن کیفیت خوراکی و قابلیت جویده شدن وهضم فرآورده تاثیر فراوان دارد.

استفاده از گاز ازن می تواند در بهبود جداسازی گلوتن نقش بسیار چشمگیری داشته باشد که به صورت ذیل تشریح می گردد:

۱- یکی از مراحل خط تولید کارخانه های نشاسته، استخراج گلوتن از آرد است. در آرد، پروتئین هایی به نام گلوتلین و گلیادین می باشد که هر دو از پروتئین های گلوتن در آرد هستند.حال اگر آرد با آب مخلوط شود، این دو پروتئین به هم می چسبند و تولید گلوتن می کنند.

از منظر استخراج گلوتن، می توان آرد را به دو گروه آرد ضعیف و قوی طبقه بندی نمود. به آرد در حالت معمول، آرد ضعیف اطلاق می گردد که قادر به تشکیل گلوتن نمی باشد مگر آنکه زمانی برای ماندگاری آرد در نظر گرفته بشود.به عنوان مثال:

•       در نانوایی ها به جای استفاده از آرد تازه، از آردی که در حدود ۱ الی ۲ هفته ذخیره سازی می شود، برای پخت نان استفاده می کنند. چرا که این زمان ماند برای آرد می تواند گلوتن را قوی نماید.

•       در کارخانه های آرد و نشاسته، آرد با آب به نسبت ۱ به ۱۰ در دستگاه خمیر ساز مخلوط می شود. پس از گذراندن دوره خواب خمیر (زمان ماند)،در دستگاه مخصوصی به نام ترومل مورد شستشو قرار میگیرد و دو محصول شیرابه نشاسته (مایع) و گلوتن(خمیر) بدست می آید.

حال نکته ای که باید به آن توجّه گردد این است که آیا می توان این تاخیر ۱ الی ۲ هفته ای را در صنعت از بین برد و علاوه بر آن گلوتن بسیار قوی تری حاصل نمود؟

در طی تحقیقات به عمل آمده حاصل از ارتباط صنعت و دانشگاه معلوم گردید که ازن می تواند بسیار قوی تر از هر روشی در استخراج گلوتن موثر واقع گردد.

فرآیند تاثیر ازن در استخراج گلوتن بدین صورت است که ازن به عنوان یک اکسیدکننده قوی می تواند در زمان کوتاهی پیوندهای هیدروژن – گوگرد (S-H) موجود در آرد را بشکند و پیوندهای دی سولفید (S-S) تولید نماید. به این ترتیب استخراج گلوتن بسیار بیشتر می گردد. حال هر چه پیوندهای دی سولفید بیشتر باشد، گلوتن قوی تر می شود. نتایج نشان داده است گلوتن مستخرج شده از این روش، به صورت چشمگیری بیشتر و قوی تر از سایر روش های موجود نظیر هوادهی ( الک کردن آرد و یا روشن گذاشتن میکسر به مدّت ۱۰ دقیقه ) است.

۲- در آرد ورودی به کارخانه، مقداری جوانه گندم نیز وجود دارد که این جوانه های گندم دارای مقدار اندکی روغن (چربی) می باشد. بعد از تماس آرد با ازن ، ازن چربی را اکسید می نماید و باعث می شود پیوندهای بلند زنجیر چربی به پیوندهای کوتاه زنجیر تبدیل شوند. نشانه ظاهری اکسید شدن چربی، تولید بو در طی این فرآیند است. هنگامی که چربی آرد اکسید می شود، آردی با کیفیت بالاتر حاصل می گردد که منجر به استخراج بهتر گلوتن آرد می شود. لذا از آنجایی که ازن نیاز به ماده اولیه ندارد و هزینه های بهره برداری آن بسیار اندک است، می تواند به سرعت جایگاه خود را در صنعت تولیدی آرد، نشاسته و گلوکز در کشور باز نماید.

استفاده از آب ازن دار جهت شستشو و ضدعفونی دستگاه ها و خطوط تولید:

از ازن برای شستشوی دستگاه ها، ماشین آلات، سطوح، کف و دیوارهای سالن تولید می توان استفاده نمود. کنترل بیماری و آلودگی فرآیندی همه جانبه است و تنها با رعایت یک نکته میسر نمی گردد. لذا جهت کنترل آلودگی، ضدعفونی محیط هم ضرورت می یابد. استفاده از ازن نیاز به آب گرم را حذف می کند و میزان آب مصرفی و هزینه های انرژی در ارتباط با آب گرم را کاهش می دهد و این صرفه جویی در رابطه با هزینه ها و ذخیره مواد شیمیایی، ازن را در برنامه های کاربردی مناسب ساخته است .

در طرح آب ازن دار، آب به عنوان یک جایگزین موثر برای آب کلر زنی شده برای ضدعفونی تجهیزات صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. باکتری های روی نقاط اتصال را ازبین می برد و به حرارت نیاز ندارد. لذا انرژی کمتری نسبت به سیستم های ضدعفونی که از بخار یا آب داغ استفاده می کنند، مصرف می کند.

در تولید محصولات، میکروارگانیسم هایی در هوا و سطح وجود دارد که در زمان بسته بندی مواد منجر به آلودگی در محصولات می شوند. پس از اتمام عملیات فرآوری، جهت شستشوی خط تولید، دستگاه ها و … از آب با غلظت بالای ازن استفاده می شود. برای انجام این کار از یک دستگاه ازن ژنراتور استفاده می شود. ازن به صورت مداوم با غلظت بالا در آب تزریق می شود. در این حالت نازل خروجی آب ازن دار، پرتابل می باشد.

مزایای استفاده از این روش:

۱.    حذف کلیه محلولهای ضد عفونی اعم از ( پرسیدین، آب اکسیژنه و کلر و … )

۲.     حذف آب گرم

۳.     کاهش مصرف انرژی

۴.     تولید و بهره وری مداوم در محل و عدم نیاز به خرید و نگهداری مواد

مزایای استفاده از ازن تولید شده توسط ازن ژنراتور های آرینا تجهیز :

۱.     ازن به منعقد کردن مواد آلی کمک می کند و قادر به حذف مواد کلوئیدی ریز می باشد.

۲.     ازن با غلظت باقیمانده محلول ۵ PPM و بالاتر از بین بردن ویروس، باکتری و قارچ را صد در صد تضمین می کند.

۳.     ازن تولید شده به آرامی به اکسیژن بر می گردد و باعث ماندگاری اکسیژن محلول در آب و درخشندگی آن می شود.

۴.     ازن هیچ باقیمانده سمی در آب باقی نمی گذارد.

۵.     ازن در محل تولید شده و نیاز به نگهداری ندارد.

۶.     ازن بر خلاف کلر باعث رسوب کربنات کلسیم و تشکیل رسوب در سطوح نمی گردد.

۷.     اگر ازن را با کلر مقایسه کنیم ، ازن ۹۹ درصد از ۶۰۰۰۰ میلی لیتر / کلی فرم های آب آلوده را در ۸ثانیه با دوز PPM0.1 از بین می برد.این در حالی است که کلر با دوز مشابه به ۱۵۰۰۰ ثانیه زمان نیاز دارد.

۸.     باکتری ها به مرور زمان نسبت به ازن مقاوم نمی شوند.

۹.     ازن باکتری ها، ویروس ها، هاگ ها و جلبک ها را از بین می برد و ۳۰۰۰ بار سریع تر از کلر و سایر روش های ضدعفونی به شمار می رود .

۱۰.   ازن آلودگی های آلی در آب را اکسید می کند.

۱۱.   ازن به عنوان منعقد کننده باعث حذف مواد جامد کلوئیدی می شود.

۱۲.   ازن مواد آلی را که موجب ۹۹ درصد از مشکلات طعم و بو می شود، اکسید می کند و هیچگونه بو یا طعم خاصی نیز از خود بر جای نمی گذارد.

۱۳.   ازن باعث حذف استفاده از کلر شده که هزینه نگهداری را به میزان قابل توجّهی کاهش می یابد.

۱۴.   ازن کمتر از کلر باعث خوردگی جداره مخزن می شود.

۱۵.   ازن سریع تر از سایر روش های ضدعفونی است .

۱۶.   ازن ۲۰ دقیقه نیمه عمر دارد و هیچگونه اثرات مضری به جای نمی گذارد

۱۷.   ازن عمر مفید آب را افزایش می دهد.

  1. ازن به دلیل برخورد مستقیم با غشا پلی ساکاریدی باکتری می تواند زمان ضد عفونی کردن ( تقریباً ۳۰۰۰ بار ) سریع تر از کلر باشد. در حالیکه کلر از غشا باکتری عبور کرده و هسته را تحت تأثیر می گذارد که این فرایند با زمان بیشتری صورت می گیرد.

   ۲. ازن به دلیل قدرت اکسید کنندگی بالاتر از سایر روش ها می تواند بر کلیه میکروارگانیسم ها حتی ویروسها و اسپورهائید غلبه کند.

   ۳.pH، کدورت و مقدار سختی آب روی عمل استریل ازن تأثیر نمی گذارد، در حالیکه ضد عفونی موارد فوق باید برای عملکرد کلر تعریف شده باشد.

   ۴. مقدار تزریق ازن در طول زمان های مختلف ضد عفونی ( Tn=T20=T1 ) برابر و توسط سنسور آن لاین اندازه گیری می شود در حالیکه کنترل میزان کلر در زمان های متفاوت در عمل مشکل ساز می باشد.

   ۵. سیستم های ازن نیاز به هیچ ماده مصرفی یا فیلتر خاصی ندارد. صنعتی و دائم کار می باشد و با توجّه به خاصیت شیمیایی آن هیچ گونه باقی مانده ای در محیط به جای نمی گذارد.

نظرات شما

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری علامت گذاری شده اند *

نام شما*
موضوع*
ایمیل*
نظرات شما
Call Now Button